Cava

Cava Oriol Rossell

Ikke langt fra Barcelona ligger den gamle herregård Cal Cassanyes - gården kan dateres tilbage til det 17. århundrede, hvor den første af de fire fløje blev bygget. Fløjen der i dag danner rammerne for Bodega Oriol Rossell er bygget i art noveau stil og kan dateres tilbage til 1908.

Bodegaen har de sidste 30 år specialiseret sig i produktion af højkvalitets cava. Familien råder over i alt 85 hektarer vinmarker - de 85 hektarer vinmarker ligger rundt omkring Cal Cassanyes på højderyggen mellem Penedes Alto og Penedes Bajo - omgivet af bjerge mod nord og syd. Dette skaber et mikroklima der er essentielt for produktion af den fremragende Cava fra Oriol Rossell.

Den grønne drue xarel-lo, der er kendetegnende for Penedes er den mest plantede på markerne sammen med de andre grønne druetyper, macabeu og parellada udgør de grundlaget for produktion af Cava. Druerne høstes på forskellige tidspunkter, når kvaliteten for hver enkelt drue topper.

 

 


Cava Oriol Rossell brut
 

Cavaen er lagret i 12-18 måneder. Den har en strågul farve med grønne nuancer samt lyse fine bobler.En frisk og frugtrig cava med en god afbalanceret syrlighed.

 



 


Cava Oriol Rosell brut nature

 

Cavaen er Lagret i 18-30 måneder. En super frisk og sprød cava med en elegant strågul farve med grønne nuancer. Raffinerende bobler - En flot bouquet af blomster og frugt - smagen er frisk med en floral elegance. En god rund cava som er sprød på samme tid.

 

 



 



Cava Gran Reserva Oriol Rossell

 

Cavaen er lagret i 30-48 måneder. Den har en strågul farve med gyldne nuancer - rene og lyse fine En fyldig og kompleks cava med en lang eftersmag af ristede nødder.

 

.



 

Cava Reserva Property Oriol Rossell

 

Cavaen er lagret I 38 - 50 måneder. Den har en lysegul farve - fine og konstante bobler - intens duft med en aroma af hvid frugt og ananas. En rund cava med en skøn lang eftersmag.