Receptioner

(alle forslag kan spises stående)

Receptionsbuffet

Stegt figen med serranoskinke fra Avila
Store marinerede rejer med mango og chili
Patatas bravas med salsa brava
Canape med sort oliventapanade og soltørrede tomat
Cesina - nordspansk specialitet, lufttørret og letrøget okse med grillet artiskok
Dueterrin med marinerede svampe.
Lille sandwichbolle med med laks og pesto
Manchego ost med citrusmarmelade og marconamandler
Mandelkage med frugt
 

Pris pr. kuvert (min. 20) 135,- kr.

 

Tilvalg til receptionsbuffet eller lav din egen.

Lille sandwich bolle med laks og pesto 18,-
Sortfodssvin kr 30,-
Blandede krydrede oliven kr. 10,-
Artiskok med anderillette kr. 20,-
Abogindas med tomatsauce kr. 15,-
Dampet muslinger med urter kr. 15,-
Kammuslinger med pesto kr. 30,-
Marconamandler med rosmarin eller citron kr. 10,-
Valdeon blåskimmelsost med honning kr. 15,-
Grillet aubergine med gedeost kr. 15,-
Kartoffeltortilla med pesto kr. 15,-
Blæksprutter med spinat og pesto kr 20,-
Boqueronos (milde ansjoser) med oliven kr 15,-
Gazpacho suppe kr 15 ,-
Små minitoast med rød,grøn,sort tapanade kr 15,-
Røget svinemørbrad med æbler og tranebær kr. 10,-
mini chorizopølse, mini provensal og mini parmesanpølse kr. 10,-
Serranoskinke med grillet asparges og parmasan kr. 15,-
Tun marineret med soya og ingefær kr. 25,-
Piementos de padron - små grønne peberfrugter stegt med masser af salt og olivenolie kr 10,-
små grøntsagstærter kr 15,-
Andelevermousse med løgkompot kr 15,-
Små burgere med oksehaler og mayo kr 25,-
Tun i mandelsauce med ristede løg og ruccolasalat kr 30,-
Lille bruchetta med advokado og rejer kr 18,-
Lille bruchetta med brie og syltede rødløg kr 12,-

Katalanske canapeer.
Sortfodssvin med grillet asparges kr. 25,-
Kammuslinger med aioli kr 30,-
Laks med brieost kr 20,-
Røget hellefisk med pesto og soltørrede tomat kr 25,-
Landpate med marinerede svampe kr. 15,-
Serranoskinke med pesto og ruccolasalat kr 15,-
Andelevermousse med løgkompot kr 20,-

Ved bestilling af selskab - ring til Tom Christensen på 40450431 eller mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.