Tapas

 

 

 

TAPAS UD AF HUSET

og i havestuen

Chorizopølse fra la Prudencia med glaseret rødløg.
Cecina, nordspansk specialitet, luftørret og letrøget okse. Serranoskinke, helt unik smag fra regionen Avila og Segovia.
Landpate m/marinerede svampe.
Chorizo minipølser.
Dagens fisk (spørg)
Røget svinemørbrad med årstidens kompot
Manchego ost m/citruskompot
Soltørrede tomater og krydrede spanske oliven
(kan anrettes som buffet)


Nok til 2 pers. Kr. 250,-
Lille portion. Kr. 130,-

Luksustapas
 Råmarineret torsk med koriander, lime og blåbær
 Sortfodssvin med melon
 Cesina, letrøget okse fra nordspanien
Stegt figen med serranoskinke
 Poussin med honning marinerede urter
 Trøffelpølse med æbler og tranebær
 Vagtelpate´med beaume de venice
 ruccolasalat med parmasan, pinjekerner og balsamico
2 slags udsøgte spanske oste med citruskompot og mandler
Soltørrede tomater og oliven
(kan anrettes som buffet)

(Nok til 2 pers. Kr. 350,-
Lille portion. Kr 180,-

Skal du holde julefrokost med kollegaer, venner eller familie.
Ring 40450431 eller mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Juletapas
Færøsk laks røget på kirsebærbark fra Samsø
Vildtsvinepølse
Julesalat
Duepate med marinerede svampe og kantareller
Anderilette med marinerede mandariner
Andebryst med æbler og julekrydderier
Svinenakkefilet "Patra Negra" med bønnesaute
Brieost med glaseret rødløg
Manchegost med citruskompot
(kan anrettes som buffet)

Nok til 2 personer kr. 375,-
Lille portion kr. 195,-

Nytårstapas
Kammuslinger med æbler og bladselleri
Færøsk laks røget på kirsebærbark fra Samsø
Cesina - nordspansk specialitet - letrøget okse med artiskok
Oksetournedos med andelevermousse og pærer i calvados
Lammefilet på pom anna med lime og koriander
Salat med edammebønner og abrikos
Manchegoost og tomme savoy med citruskompot
(kan anrettes som buffet)

Nok til 2 personer kr. 550,-
Lille portion kr. 280,-

Dessert
Gateau marcel med frisk frugt kr. 50,-

Udvalgte vine

Cava fra topproducenten Oriol Rossell i Penedes
Cavaen er lagret i 12-18 mdr. En super frisk og sprød cava
med en elegant strågul farve: Raffinerende bobler, flot bouquet og frugtsmagen er frisk med florel elegance:
*****Vinavisen-*****Finansbureauet
Kr. 120,-

Hvidvin
Ezperanza rueda verdejo 2016 - Bodega Avelino Vegas
Verdejo druen er perlen i denne vin, som er lavet på 100%
Verdejo. Vinen har en cremet karakter med toner af honning og nødder.
Kr. 100,-

Rødvin
Valpolicella Marogne Ripasso superior 2014 - Zeni.
Ripasso ordet forpligter og der forventes kvalitet og sødme for pengene.Smagen er elegant, saftig og på samme tid fuld af frugt, sorte kirsebær, modne svesker og behagelig tyngde fra alkoholen.
Kr. 125,-

Flores de Callejo - Felix Callejo - Ribera del Duero
Skøn 100 % tempranillo baseret vin, lagret i Franske egefade: Vinen har en flot kirsebærfarve og man fornemmer bær, kanel, krydderi samt balsamico. 
Kr. 100,-

Tilvalg til tapas pr. person ved minimum 20 personer.


Svinekød i sherry - kr. 25,-
Abondigas i tomatsauce - kr.25,-
Små rødvinskogte blæksprutter på spinatbund - kr 25,-
Stegt chorizopølse med kikærter og persille - kr 20,-
Patatas brava kr 15,-
Boquerónos med grillet peberfrugter - kr 25,-
Gazpacho suppe - kr 25,-
Sortfodssvin med grillet asparges - kr 30,-
Store marinerederejer med mango og chili - kr 20,-
Kylling og hvidløg - kr 20,-
Peberfrugter med flødeost kr 8,-
Figen med serranoskinke kr 15,-
Tun med mandelsauce og ristede løg kr. 30,-
Tun med appelsin og basilikum kr. 30,-
Røget hellefisk med cremefraiche, tomat og purløg kr. 30,-
Patatas brava kr 15,-

Mandelkage med frisk frugt - kr 39,-
 

TAPAS KAN VARIERE FRA UGE TIL UGE

Ved bestilling af selskaber - ring til Tom Christensen på 40450431

Eller mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.