Tapas

 

 

 

TAPAS UD AF HUSET

og i havestuen

Chorizopølse fra la Prudencia med glaseret rødløg.
Cecina, nordspansk specialitet, luftørret og letrøget okse. Serranoskinke, helt unik smag fra regionen Avila og Segovia.
Landpate m/marinerede svampe.
Chorizo minipølser.
Dagens fisk (spørg)
Røget svinemørbrad med årstidens kompot
Manchego ost m/citruskompot
Soltørrede tomater og krydrede spanske oliven
(kan anrettes som buffet)


Nok til 2 pers. Kr. 250,-
Lille portion. Kr. 130,

Påsketapas
Kold ovnbagt laks med dildcreme og rejer
Lammeculotte med timian urter
Lomo med kompot
Sortfodssvin med grillede artiskokker
Små peberfrugter med flødeost
Cesina letrøget okse med ruccolasalat, 
parmasan og pinjekerner
Kaninpate med marinerede svampe
2 slags udsøgte Spanske oste med citruskompot
og mandler
Soltørrede tomater og oliven
Nok til 2 pers. kr. 350,- 
Lille portion kr. 180,- 



Tilvalg til tapas

Svinekød i sherry - kr. 25,-
Abondigas i tomatsauce - kr.25,-
Små rødvinskogte blæksprutter på spinatbund - kr 25,-
Stegt chorizopølse med kikærter og persille - kr 20,-
Patatas brava kr 15,-
Boquerónos med grillet peberfrugter - kr 25,-
Gazpacho suppe - kr 25,-
Sortfodssvin med grillet asparges - kr 30,-
Store marinerederejer med mango og chili - kr 20,-
Kylling og hvidløg - kr 20,-
Peberfrugter med flødeost kr 8,-
Figen med serranoskinke kr 15,-
Tun med mandelsauce og ristede løg kr. 30,-
Tun med appelsin og basilikum kr. 30,-
Røget hellefisk med cremefraiche, tomat og purløg kr. 30,-
Patatas brava kr 15,-

Mandelkage med frisk frugt - kr 39,-
 

TAPAS KAN VARIERE FRA UGE TIL UGE

Ved bestilling af selskaber - ring til Tom Christensen på 40450431

Eller mail : Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.